osv. Faller -2 Az767 H0 X Shop Butcher Office EFH Hem modellllerlerl aac12vzmn51635-Ny stil

Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Baikanfu Renewal Version Soul of Chogokin GX -39 Die -Cast modellllerler BANDAI
Bakmonocatari Nendguldid Hajikkuji Mayoi (Nonsukeru Abs) och Pvc Paint häftigt japan

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

osv. Faller -2 Az767 H0 X Shop Butcher Office EFH Hem modellllerlerl aac12vzmn51635-Ny stil

Az767 -2 X Faller osv. H0 modellllerlerl  Hem   EFH Office Butcher Shop

BACHMANN HO skala 1 87 DD40AX DCC SND UPB65103

Bakuon Suzunoki Rin och GSX400S Katana 1 10 skala ABS och PVC japan importeraeraera NY

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

BALINE WATHER rödo att köra Plastic Freight bil Lot of 5 HO skala modellllerler

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

BAN170379 Bandai Epyon Gundam Version EW
BANCESTO EVANGELION SHIN GEKIJOUBAN Q POSKET ASUKA SHINAMI LANGLEY VER.A

Bachmann HO skala Norfolk & söderern 6551 GP 50 Diesel 61241

Bandai - Figurine Mazinger Z Soul of Chogokin - Mazinger Z GX -70D Skadad

Kontakt